Over mij

ZINZA staat voor Zin in Zaken. Omdat een zinvolle invulling van je leven vinden veel voldoening kan geven. Soms is dat vertrouwen weg omdat je bent vastgelopen in werk, je je baan bent kwijtgeraakt of ziek bent (geweest). Of misschien heb je een droom! Een verlangen die ergens sluimert, en wil je die onderzoeken. Het geeft mij enorm veel voldoening om je hierin te ondersteunen, zodat je zelf je toekomst vorm kan gaan geven. Naast ruime ervaring als Coach en Loopbaanadviseur ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam binnen het brede terrein van Personeel & Organisatie (HR), vaak als leidinggevende en als lid van een Managementteam. Dat maakt dat ik goed beeld heb van organisaties en werk gerelateerde situaties. Ik heb ervaring in veel verschillende branches en op diverse niveaus. 

Ik word heel blij als mensen keuzes gaan maken die dicht liggen bij wie ze werkelijk zijn. De vragen te stellen om dat inzicht te krijgen is iets wat ik goed kan. En dat maakt dat mensen zich kunnen verbinden aan dat wat hen werkelijk drijft en gelukkig maakt. Daar draag ik graag aan bij! 

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van positieve psychologie, organisatiepsychologie, loopbaanadvisering, Rationeel Emotieve Therapie (RET), Leiderschap en Coaching. Ik ben Register Loopbaanprofessional en geregistreerd in het beroepsregister van de Noloc  

Voor meer informatie (& referenties) verwijs ik naar mijn profiel op Linkedin

Mijn samenwerking met Schouten & Nelissen

In het voorjaar van 2014 heb ik een assessment gedaan bij Schouten & Nelissen. Ik wilde namelijk graag als zelfstandig coach ingezet worden voor deze organisatie. De visie van ZINZA en Schouten & Nelissen sluiten naadloos op elkaar aan. Vooral als het gaat om het geloof in de kracht van mensen en het uitgaan van talent en potentieel. Het fijne het slagen van het assessment, en tot stand komen van de samenwerking, is dat ik ook aan mijn eigen ontwikkeling blijf werken. Ik heb in 2015 de certificering  Integrated Coaching afgerond en in 2016 de Compassvision Certification Course.

Integrated Coaching is coaching binnen de (werk-) context van de deelnemer. Een integrated coach weet op elk moment in het coachtraject de optimale interventie in te zetten om het leren te initiëren, versnellen, verdiepen en te borgen. De deelnemer creëert daarmee relevante, duurzame resultaten. Hiertoe maakt de coach gebruik van een waaier aan interventies (face to face gesprekken, mail, online opdrachten, skype, podcasts, video’s, telefonische coaching, etc.). Dit maakt het mogelijk ook op afstand te werken.

Een Compass Coach helpt je talenten vrij te maken en doelgericht nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Om effectiever en gelukkiger te worden in je werk. Door te ontdekken wat echt belangrijk voor je is. Door je uit te dagen krachtige keuzes te maken om in lijn met die waarden nieuw gedrag te ontwikkelen. Door je te helpen belemmeringen te overwinnen.

Twee mooie trajecten waarbij ik kennis heb kunnen opdoen welke ik direct in praktijk kan brengen!

“Zoek een baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken!”