Mijn samenwerking met Schouten & Nelissen

In het voorjaar van 2014 heb ik een assessment gedaan bij Schouten & Nelissen. Ik wilde namelijk graag als zelfstandig coach ingezet worden voor deze organisatie. De visie van ZINZA en Schouten & Nelissen sluiten naadloos op elkaar aan. Vooral als het gaat om het geloof in de kracht van mensen en het uitgaan van talent en potentieel. Het fijne het slagen van het assessment, en tot stand komen van de samenwerking, is dat ik ook aan mijn eigen ontwikkeling blijf werken. Ik heb in 2015 de certificering  Integrated Coaching afgerond en in 2016 de Compassvision Certification Course.

Integrated Coaching is coaching binnen de (werk-) context van de deelnemer. Een integrated coach weet op elk moment in het coachtraject de optimale interventie in te zetten om het leren te initiëren, versnellen, verdiepen en te borgen. De deelnemer creëert daarmee relevante, duurzame resultaten. Hiertoe maakt de coach gebruik van een waaier aan interventies (face to face gesprekken, mail, online opdrachten, skype, podcasts, video’s, telefonische coaching, etc.). Dit maakt het mogelijk ook op afstand te werken.

Een Compass Coach helpt je talenten vrij te maken en doelgericht nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Om effectiever en gelukkiger te worden in je werk. Door te ontdekken wat echt belangrijk voor je is. Door je uit te dagen krachtige keuzes te maken om in lijn met die waarden nieuw gedrag te ontwikkelen. Door je te helpen belemmeringen te overwinnen.

Twee mooie trajecten waarbij ik kennis heb kunnen opdoen welke ik direct in praktijk kan brengen!

Klik hier voor mijn profielpagina op de site van Schouten & Nelissen