NL Leert door: Gratis Ontwikkeladvies

Na de mooie regeling voor 45 plussers, die vorig jaar gratis ontwikkeladviezen konden krijgen, is nu een regeling voor een veel bredere doelgroep. De regeling is onderdeel van NL Leert door en is tot stand gekomen door o.a. de samenwerking met Noloc, de beroepsvereniging waar ik bij ben aangesloten. Iedereen tot de pensioengerechte leeftijd kan hiervoor in aanmerking komen! Werknemers, ZZP’ers, ondernemers of mensen zonder werk.  

Dus als je interesse hebt in een ontwikkeladviestraject om je te (her)oriënteren op de arbeidsmarkt schrijf je dan snel in. De regeling geldt van 1 augustus tot en met 31 december 2020 (of tot het moment dat het subsidieplafond is behaald). 

Het Ontwikkeladvies nodigt uit om na te denken over je (werk)toekomst. Je krijgt inzicht in je talenten en het geeft je handvatten om regie over je loopbaan en persoonlijke- en professionele ontwikkeling te nemen. Om op die manier gezond je pensioenleeftijd te halen. Het traject wordt betaald middels een tijdelijke subsidie vanuit de Rijksoverheid die ik voor je aanvraag en waarvoor ik de administratie regel. Lees meer over de regeling op de site Hoe Werkt Nederland: https://www.hoewerktnederland.nl/  

Als je je herkent in bijvoorbeeld één van de volgende vragen kan dit traject heel zinvol zijn:

 • Hoe kan ik mijn huidige baan anders invullen en daardoor gelukkiger worden in mijn werk?
 • Ik twijfel of ik dit werk lang wil doen. Maar wat dan wel?
 • Welke functies passen bij mijn talenten?
 • Wat zijn eigenlijk mijn talenten?
 • Ik ervaar werkdruk en stress, hoe kan ik dit veranderen?
 • Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen naar een andere functie binnen het bedrijf waar ik werk?
 • Welke opleiding is passend bij mij loopbaanwensen?
 • Ik heb al jaren niet gesolliciteerd. Waar begin ik?
 • Hoe maak ik een goed CV?
 • Welke social media is belangrijk en hoe maak ik een profiel?
 • Hoe ontwikkel ik mij verder als ZZP’er?
 • Ik zie op tegen sollicitatie- en netwerkgesprekken. Hoe kan ik hier beter mee omgaan?

Inhoud traject:

Ontwikkeladvies (Loopbaanadvies): 3 gesprekken in Hoorn of online. Totaal 4 uur aan coaching. 

Tevens maakt een arbeidsmarktscan onderdeel uit van het traject. Hiermee krijg je inzicht in jouw arbeidsmarktkansen. 

Je gaat tussen de gesprekken in zelf aan de slag met opdrachten in een beveiligde omgeving en maakt uiteindelijke een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om je mogelijkheden te vergroten om met plezier en fit aan het werk te blijven.

Heb je interesse maak dan een (bel) afspraak!