Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken?

Meld je dan aan voor de Week van de Loopbaan 2020!

Voor de vijfde maal organiseer ik, als Noloc erkend loopbaanprofessional, samen met vele vakgenoten ‘De Week van de Loopbaan’ van 14 tot en met 19 september a.s.

Werkzoekend of wil je meer dynamiek in je huidige werk?
Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je voor je gevoel stil in ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je ‘vastloopt’ in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Bovendien kan je zelfvertrouwen een forse deuk oplopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. 

Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. 

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen?
Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak, online of op locatie in Hoorn. Vol = vol dus wacht niet te lang!

Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.