Subsidieplafond Gratis Ontwikkeladvies NL Leert door alweer bereikt. 

Op 2 september heeft het ministerie van SZW laten weten dat het maximum aantal registraties, voor het gratis Ontwikkeladvies, is bereikt. Dit is veel sneller dan verwacht: in een tijdspanne van één maand hebben 22.000 mensen zich geregistreerd voor een ontwikkeladviestraject.

Je kunt je dus op dit moment even niet aanmelden voor 2020. 

Wel heeft het kabinet op 28 augustus bekend gemaakt dat er extra middelen beschikbaar worden gesteld om mensen te helpen zich aan te passen aan de veranderende arbeidsmarkt. 

Er komt hiermee ook nieuw budget beschikbaar voor ontwikkeladviezen in 2021. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden en snel starten als de regeling weer open gaat?  Laat dan je gegevens achter via het contactformulier. 

Wil je niet wachten tot volgend jaar? Je kunt uiteraard nog wel deelnemen aan één van mijn reguliere trajecten.